Algemene voorwaarden

Algmeene voorwaarden

Reserveringen:

Bij reservering van ons saunacomplex verklaart u zich automatisch akkoord met onze Algemene Voorwaarden en huisregels.

Reservering van een arrangement is uitsluitend mogelijk via het boekingsformulier op onze website.

Reserveringen zijn definitief na volledige betaling via iDEAL.

Reserveringen worden door ons bevestigd via e-mail. Vergeet dus niet uw e-mailadres en het liefst ook een telefoonnummer te vermelden zodat wij u altijd kunnen bereiken.

Wij verhuren uitsluitend aan 2 volwassenen, kinderen zijn niet toegestaan. Mocht u besluiten toch met kinderen te komen wordt de toegang geweigerd. U ontvangt geen restitutie.

 Wanneer u uw reservering wilt annuleren dient u dit minstens 48 uur van tevoren aan ons kenbaar te maken. U ontvangt dan 50% van het aanbetaalde bedrag terug.

Wilt u uw reservering binnen 48 uur annuleren dan ontvangt u geen restitutie. Uitzonderingen zijn aantoonbare ziekte of ernstige familieomstandigheden. In die gevallen wordt de aanbetaling gebruikt voor een nieuwe reservering op een andere datum, binnen 3 dagen. Anders komt de reservering te vervallen.

Arriveert u te laat in onze sauna dan brengen wij geen bedrag in mindering. De tijd die u te laat bent, bent u helaas kwijt. Dit i.v.m. andere reserveringen.

Indien u heeft gereserveerd maar in het geheel niet op komt dagen zonder ons in te lichten dient u 100% van de reservering aan ons over te maken op ons rekeningnummer. Indien wij uw betaling niet binnen 7 dagen hebben ontvangen schakelen wij een extern bureau in. Alle hieraan verbonden kosten zijn voor uw rekening.

Wij behouden altijd het recht om personen de toegang tot ons complex te ontzeggen.

Cadeaucheque

Cadeaucheques bestelt u op onze website of via: info@vitaraprivesauna.nl

Wanneer u gebruik maakt van de Vitara privé sauna cadeaucheque dient u dit tijdens het reserveringsproces kenbaar te maken. U dient de cadeaucheque te allen tijde mee te nemen.

Indien u heeft gereserveerd en gebruik maakt van een cadeaucheque maar zonder bericht niet op komt dagen dan vervalt de cadeaucheque. In uitzonderlijke gevallen kan door Vitara privé sauna hierop een uitzondering worden gemaakt.

Vitara privé sauna in Waarde (Zeeland) is ongedwongen relaxen voor twee! Samen met je partner, een vriend of vriendin intens genieten van de rust en gegarandeerde privacy van onze privésauna.

Uitsluitend reservering voor 2 volwassenen, toegang met baby’s/kinderen is niet toegestaan. 


                                                             Op zondag zijn we gesloten.